Oriunde nu ne va duce soarta pe fiecare dintre noi… ne duce spre #întâlniri cu oameni care ne #marchează.

Ion este beneficiarul Centrului ”LOW VISION” de 3 ani și nu încetează să ne demonstreze că o persoană cu vedere slabă poate fi #campion paraolimpic la judo. Poate reuși acestea și multe altele cu multă voință și inclusiv cu ajutorul #dispozitivelor_asistive oferite de Centrul ”LOW VISION”.

Un #telescop monocular, o #lupă cu lumină de buzunar, o #lupă_electronică pentru citire și o pereche de #ochelari_cu_filtre spectrale îl ajută pe Ion să descifreze fie valoarea bancnotelor, fie prețurile indicate pe produse. Aceste 4 dispozitive nu pot compensa pierderea vederii, dar pot ajuta la integrare și participare în societate sau viața cotidiană cu un randament sporit. Autonomia pe care o oferă acestea sporește #determinarea beneficiarilor noștri și a echipei noastre pentru a căuta și adapta cele mai bune soluții pentru vederea slabă.

#vedereaareprioritate #lupăelectronică #accesibilitate #dispozitevedeajutorvizual

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>