Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost marcată astăzi de Centrul „LOW VISION” în beneficiul a 11 pacienți din raionul Comrat. Intervenția noastră a fost susținută de Centrul optic.plus, Doamna Oftalmolog Tatiana Radcova și Domnul Optometrist Andrei Radcov.


Suntem recunoscători pentru o colaborare care ne-a oferit oportunitatea să oferim suport adulților și copiilor cu probleme de vedere prin prescrierea ochelarilor de vedere și dispozitivelor asistive sau preluarea unor comenzi de ochelari complicați.


Astăzi am întâlnit oameni motivați să-și depășească dizabilitatea, oameni uimiți că cineva le poate veni în ajutor, dar și oameni care impresionează prin perseverență și implicare. Aceasta răspunde subiectului cu care este marcată această zi în 2021: „Liderismul și participarea persoanelor cu dizabilități către o lume post-COVID-19 incluzivă, accesibilă și durabilă.”


#lowvision #opticplus #comrat 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>