• Chişinău, str. Romană 1
  • Luni - Vineri 8.30 - 16.00

Exercițiu de simulare a vederii slabe și cecității CP ”Alexei Mateevici”, Chișinău

📍Astăzi am mers la ColegiulPedagogic Alexei Mateevici , unde Centrul „LOW VISION” a realizat repetat #exerciții_de_simulare_a_vederii_slabe_și_cecității în beneficiul a 24 studenți.

ℹ️Exercițiile sunt realizate în cadrul Proiectului de Granturi pentru campanii media, de advocacy și sensibilizare 2022 „COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” – proiect regional implementat de către #IREX_Europe/ Equal Rights and Independent Media (#ERIM) și finanțat de #UniuneaEuropeană.

ℹ️Centrul ”LOW VISION” a abordat alături de studenți impactul vederii slabe și cecității și faptul că informațiile și suportul pot fi accesibile pentru persoanele cu dizabilități de vedere, familiile lor și profesioniștii din domeniul educației, social sau medical.

💙Mulțumim administrației ColegiulPedagogic Alexei Mateevici pentru suport și deschiderea pentru organizarea intervenției.

📆Proiectul se implementează în perioada septembrie 2022 – iunie 2023, cu realizarea a 30 ateliere, pentru un public total de 750 persoane.

#TeamEurope#COVID19#StrongerTogether#EU