📍Astăzi, la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Centrul „LOW VISION” a realizat 2 exerciții de simulare a vederii slabe și cecității în cadrul Proiectului de Granturi pentru campanii media, de advocacy și sensibilizare 2022 „COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” – proiect regional implementat de către #IREX_Europe/ Equal Rights and Independent Media (#ERIM) și finanțat de #UniuneaEuropeană.

ℹ️Centrul ”LOW VISION” își propune să abordeze în acest context impactul vederii slabe și cecității asupra persoanelor cu dizabilități de vedere și să transmită mesajul că informațiile și suportul sunt disponibile pentru ele, familiile lor și profesioniștii din domeniul educației, social sau medical.

✅Activitățile sunt axate pe experimentarea problemelor cu care persoanele cu dizabilități de vedere le întâlnesc, înțelegerea nevoilor medicale, educaționale, de acces și aplicarea cunoștințelor în rândul studenților și profesorilor din universități și colegii din toată țara care studiază pedagogie, asistență socială, medicină, construcții, design, arhitectură, inginerie.Mulțumum administrației Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul pentru coordonare și receptivitate.

🗓Proiectul se implementează în perioada septembrie 2022 – iunie 2023, cu realizarea a 30 ateliere, pentru un public total de 750 persoane.

#TeamEurope #COVID19 #StrongerTogether #EU

May be an image of 7 people, people standing, indoor and office
May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of 2 people, sunglasses and text that says "LAGENERILA „Este foarte simplu să fii fericit, este foarte greu să fii simplu."
May be an image of 2 people, people standing and indoor
May be an image of 10 people, people sitting, people standing and indoor
May be an image of 6 people, people standing and indoor
May be an image of 2 people, people sitting and indoor
May be an image of 8 people, office and indoor
May be an image of 1 person
May be an image of 1 person
May be an image of 2 people and indoor
May be an image of 2 people, people standing and indoor