Noutăți

Major insurance providers accepted

Ziua Mondiala a Vederii

Astăzi, 12 octombrie 2017 Centrul de Reabilitare Medico-Socială pentru Persoane cu Vedere Slabă „LOW VISION” în parteneriat cu Organizaţia „HJELP MOLDOVA” (Norvegia ), Oficiul Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului,  Guvernul RM, CRAP, AOPD, CCF Moldova, Keystone Moldova, AO „Inimi Solidare”, USMF „Nicolae Testemițanu”,  medici oftalmologi, Direcțiile Educației  Briceni, Rîșcani, Basarabeasca, Taraclia, prin Serviciile de Asistență Psihopedagogică,  Liceul cu profil tehnologic pentru copii cu vederea slabă or. Chișinău, Grădinita nr.135 pentru copii cu disabilități vizuale, Chisinau, cadrele didactice , parinții, tinerii și copiii cu deficiențe de vedere, au marcat ZIUA MONDIALĂ A VEDERII cu genericul “Vederea ta contează”/ “Make Vision Count” prin următoarele acțiuni:

  1. Flashmob, realizat de  studenții de la specialitatea optometrie și un grup de studenți cu deficiențe de vedere din cadrul mai multor instituții de învățămînt.
  2. Platformă de discuții cu realizări și promovări.

Un moment important a fost și rămîne, implicarea și susținerea Guvernului Republicii Moldova, care rămîne deschis și sensibil la îmbunătățirea serviciilor de calitate pentru populația Republicii Moldova.

Mulțumim pentru participare și implicare și vă îndemnăm să aveți grijă de vederea dumneavoastră!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *