Noutăți

Major insurance providers accepted

Emoție și bucurie mare la serbarea de Anul Nou

Cu ocazia serbării de Anul Nou, la 27 decembrie, Centrul ,,Low Vision” a adunat în jurul bradului mulți copii și părinții lor, beneficiari ai Centrului, alături de Moș Crăciun și Crăciuniță.

Prezenți la manifestare, cei peste 40 de copii cu deficiențe de vedere, de pe ambele maluri ale Nistrului, cu multă emoție au recitat poezii, au interpretat colinde, urături și melodii la fluier și acordeon, dar și au dansat în jurul Pomului de Iarnă. Părinții acestora s-au bucurat de oportunitatea ca odraslele lor să se expună în public, așa cum unii dintre ei n-au mai făcut-o niciodată. În compania Moșului Bun se simțea dezinvoltura, , vioiciunea și marea bucurie pe chipul copiilor, iar la final, efortul lor a fost răsplătit cu cadouri.

Evenimentul a fost organizat de Centrul ,,Low Vision”, în parteneriat cu Oficiul pentru Drepturile Omului în Moldova, „Hjelp Moldova” (Norvegia), clubul Soroptimist din Bergen, întreprinderea individuală ,,Colvas” și a avut loc în sala mare a IS CREPOR din Chișinău. Acesta a fost posibil și grație premiului ONU pentru Drepturile Omului în Moldova, oferit Centrului ,,Low Vision” pentru activitate remarcabilă privind incluziunea socială a persoanelor cu deficiențe de vedere de pe ambele maluri ale Nistrului.

Cu acest prilej, echipa Centrului ,,Low Vision” vă urează sărbători fericite și un An Nou prosper! La mulți ani!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *